سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

برای پیشگیری از ابتلا به کرونا چه مواد غذایی بخوریم؟

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه مردم در زمان شیوع کرونا باید از همه گروه‌های غذایی به صورت متعادل استفاده کنند، گفت: اگر این موضوع رعایت شود نیاز به مصرف مکمل خاصی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 30
کد خبر: ۳۹۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در کنفرانس خبری با تأکید بر رعایت اصل تعادل و تنوع مواد غذایی، اظهار داشت: مکمل‌هایی که برخی گروه‌های خاص مانند مادران باردار و شیرده و کودکان زیر 2 سال باید بر طبق دستورالعمل وزارت بهداشت به صورت روزانه مصرف کنند، در این زمان نیز باید ادامه داشته باشد.

 

وی با اشاره به اجرای برنامه مکمل یاری وزارت بهداشت ، افزود: افراد بالای 12 سال باید هر ماه یک قرص ویتامین دی 50 هزار واحد مصرف کنند و این روند ادامه داشته باشد؛ ضمن اینکه افراد 2 تا 12 ساله نیز هر دو ماه یکبار باید ویتامین دی 50 هزار واحدی مصرف کنند.

 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان داشت: افراد زیر 2 سال نیز باید ویتامین AD مصرف کنند و غیر از این، توصیه دیگری برای مصرف مکمل‌های دیگر نمی‌کنیم.

 

عبدالهی با تأکید بر اینکه مردم باید از همه گروه‌های غذایی استفاده کنند و اگر این موضوع به صورت روزانه رعایت شود نیاز به مصرف مکمل خاصی وجود ندارد،‌گفت: افرادی که دوره نقاهت بیماری کرونای خود را می‌گذرانند باید مایعات بیشتری مصرف کنند.

 

وی اضافه کرد:این افراد در دوران نقاهت خود باید نوشیدنی‌های گرم مانند چای کمرنگ، شیر کم‌چرب، سوپ و غذاهای آبکی مصرف کنند؛ ضمن اینکه مصرف فست‌فودها و غذاهای سرخ شده به این افراد توصیه نمی‌شود و بهتر است در دوران نقاهت خود غذاهای ساده مصرف کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار